Recepty pro život

Autor:Jan Žák
ISBN:978-80-88088-05-9
Vazba:V2
Náklad:500 ks
Formát:160×230 mm
Barva:obálka + 8 stran
Počet stran:132
DPC:220,– Kč
Rok vydání:2015

nebo, pokud nemáte nastaveného poštovního klienta a tlačítko vám nefunguje, zadat adresu ručně:

zakovi.st(z)seznam.cz


Spěcháte? Máte málo času? Vadí vám zbytečné řeči? Máte rádi věcnost a stručnost? Kniha Jana Žáka, jenž celý svůj život zasvětil sportu, vychoval řadu vynikajících sportovců a zná cenu času, je právě taková, protože směřuje k jádru věci rychle a bez zbytečného plýtvání slovy.

V této knížce najdete kromě jiného i nekonvenční recepty na řešení různých životních situací, po sondě do myšlení dětí se setkáte s žentourem, laksírkou i tribologií, uděláte si výlet do „zlaté éry motocyklů“ a nahlédnete pod pokličku života některých významných sportovních osobností.

Ve sto šesti minipovídkách se prolíná fikce s realitou. Povídky zasahují do jedenácti oblastí lidského počínání, některé se zabývají i nepochopitelným diletantstvím lidí, kteří rozhodují o našich životech, jiné odlehčují děj zábavnější formou. Pokud ve vyprávění poznáte sami sebe, je to podobnost čistě náhodná.


* * * * * * *
Bibliografie
*
Rekonstrukce chalupy
2014, Nakladatelství Grada, Praha
*
Život na lyžích
2015, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Recepty pro život
2016, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Vynálezy
2017, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Rýmy a glosy
2018, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Kontrasty
2019, pouze elektronicky
*
Skoro jako Casanova
2019, pouze elektronicky
*
Reflexe a realita
2020, pouze elektronicky
*
Otevři oči
2021, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha


logo-KL-symbol

V pátek 19. 8. 2016 uspořádal p. Žák křest – a měl plno, lidé museli i stát:

Chcete-li vidět všechny fotografie, podívejte se do galerie od jejich autora, Františka Sáčka:

fotografie ze křtu knihy Recepty pro život

A chcete-li vidět na vlastní oči, jak křest vypadal, p. Žák pro vás zařídil i natočení na video:


logo-KL-symbol

Doporučení od Jana Žáka:

Můj šestý smysl mi vnukl nápad zadat vydání knížky „Život na lyžích“ nakladatelství KLIKA. Udělal jsem dobře: Způsob financování je oproti jiným nakladatelstvím výrazně levnější, spolupráce s panem Noskem je výborná a zajištění distribuce je pro normálního smrtelníka velkou pomocí. Pokud budu mít dost síly napsat ještě další knížku, obrátím se určitě na nakladatelství KLIKA a budu se těšit na velice solidní přístup pana Noska ke spolupráci.

Ing. Jan Žák

autor knihy Život na lyžích aneb lyžování pod drobnohledem (2015) a Recepty pro život (2016), Vynálezy (2017) a Rýmy a glosy (2018)

CUložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Tagy:
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Chcete vydat knihu? Přijďte se poradit!