Tandem

Autor:Jan Žák a Blanka Brodská
ISBN:978-80-7666-069-4
Vazba:V8a
Náklad:200 ks
Formát:160×230 mm
Barva:obálka
Počet stran:160
DPC:180,– Kč
Rok vydání:2022

nebo, pokud nemáte nastaveného poštovního klienta a tlačítko vám nefunguje, zadat adresu ručně:

zakovi.st(z)seznam.cz


Tato knížka je zajímavou sondou, zda čtenář má raději lyrickou poezii, nebo poetické vyprávění o realitě.
Tandem Blanka Brodská a Jan Žák nabízí srovnání dvou různých způsobů psaní básní tím, že v první části knížky se ke třiceti šesti motivům oba vyjadřují svým osobitým přístupem. Ve druhé a ve třetí části knížky najde čtenář dalších sedmdesát básniček, psaných rozdílným stylem.
Je to zcela ojedinělé publikování veršů ve snaze vyhovět rozdílnému vkusu čtenářů, každý si může vybrat podle svého gusta.
Autorům nejde o to, který přístup k poezii je lepší, ale o to, aby čtenář byl s prezentací poezie spokojený.
Verše v této knížce nejsou pouhou hrou se slovy, ale obsahují děj, vypovídající o radostech i strastech současného života.


* * * * * * *
Bibliografie
*
Rekonstrukce chalupy
2014, Nakladatelství Grada, Praha
*
Život na lyžích
2015, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Recepty pro život
2016, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Vynálezy
2017, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Rýmy a glosy
2018, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Kontrasty
2019, pouze elektronicky
*
Skoro jako Casanova
2019, pouze elektronicky
*
Reflexe a realita
2020, pouze elektronicky
*
Otevři oči
2021, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Tandem
2022, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Chcete vydat knihu? Přijďte se poradit!