Zapomenuté příběhy 5

Autor: Marian Kechlibar
ISBN:978-80-7666-005-2
Vazba:V8a
Náklad:5 000
Formát:130×200 mm
Barva:obálka + 88 stran
Počet stran:264
DPC:300,– Kč
Rok vydání:2020

nebo objednat e-mailem:

inglor(z)seznam.cz


Japonské impérium ohrožené bílou rýží.

Prodej ruské Aljašky za cenu, která se zdála příliš vysoká.

Obchodníci se zmrzlou vodou, špioni v letadlech, kmitající střelky telegrafů a muži na chůdách kladoucí železniční koleje napříč pravěkou bažinou.

Dalších dvanáct příběhů z historie světa s rozsáhlou obrazovou přílohou.


* * * * * *
Bibliografie
*
Zapomenuté příběhy
2018, Nakladatelství KLIKA, Praha
*
Zapomenuté příběhy 2
2018, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Krvavé levandule
2019, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Zapomenuté příběhy 3
2020, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Zapomenuté příběhy 4
2020, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Zapomenuté příběhy 5
2021, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Chcete vydat knihu? Přijďte se poradit!