Život na lyžích

Autor:Jan Hlach
ISBN:978-80-87373-51-4
Vazba:V8
Náklad:750 ks
Formát:130×200 mm
Barva:obálka
Počet stran:244
DPC:290,– Kč
Rok vydání:2014

nebo, pokud nemáte nastaveného poštovního klienta a tlačítko vám nefunguje, zadat adresu ručně:

zakovi.st(z)seznam.cz


Umíte na lyžích do kopce STEPOVAT? A víte, co je INERCE nebo COCHCACE ? Je váš odraz EFEKTIVNÍ a využíváte EXTENZI? Chcete běhat na lyžích rychleji a „ zadarmo“? To všechno a ještě mnohem víc se dozvíte v této knížce od profesionálního trenéra, který zde sepsal své mnohaleté zkušenosti, podložené teoretickými znalostmi, protože spojení teorie s praxí pro něho není frází, ale cestou k úspěchu. Určitě není náhoda, že jeho „trenérskýma rukama“ prošla olympijská jména Miloš Bečvář, Eva Burešová-Háková i legenda Katka Neumannová a ve Slovinsku Tadeja Brankovič, Tomaž Globočnik, Anka Mohorič a Vesna Fabjan.

V jednotlivých článcích najde čtenář desítky rad, jak zkvalitnit svou lyžařskou zdatnost, trenér se dozví, jak postupovat při výchově mladých závodníků, uvědomí si, jak důležitá je motivace, technika běhu a psychika mladého sportovce.
Pro milovníky příběhů je knížka proložena historkami, které autor zažil jako závodník i jako trenér. Lyžařům starší generace se přitom určitě vybaví i jejich zážitky ze zasněžených plání a mladí adepti tohoto krásného sportu si uvědomí, že romantiku, kamarádství a dobrodružství mohou zažít v plné míře právě na lyžích.


logo-KL-symbol

* * * * * * *
Bibliografie
*
Rekonstrukce chalupy
2014, Nakladatelství Grada, Praha
*
Život na lyžích
2015, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Recepty pro život
2016, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Vynálezy
2017, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Rýmy a glosy
2018, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Kontrasty
2019, pouze elektronicky
*
Skoro jako Casanova
2019, pouze elektronicky
*
Reflexe a realita
2020, pouze elektronicky
*
Otevři oči
2021, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha


Doporučení od Jana Žáka:

Můj šestý smysl mi vnukl nápad zadat vydání knížky „Život na lyžích“ nakladatelství KLIKA. Udělal jsem dobře: Způsob financování je oproti jiným nakladatelstvím výrazně levnější, spolupráce s panem Noskem je výborná a zajištění distribuce je pro normálního smrtelníka velkou pomocí. Pokud budu mít dost síly napsat ještě další knížku, obrátím se určitě na nakladatelství KLIKA a budu se těšit na velice solidní přístup pana Noska ke spolupráci.

Ing. Jan Žák

Uložit

Uložit

Tagy:
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Chcete vydat knihu? Přijďte se poradit!