Králíček Toby, pes Birk a lesní hrad

Autor:Brnušáková Jana
ISBN:978-80-88298-73-1
Vazba:V8a
Náklad:500 ks
Formát:A4
Barva:obálka
Počet stran:72
DPC:190,– Kč
Rok vydání:2022

tlac-objednat1-ky

(možno s podpisem či věnováním na přání)

zadat adresu ručně:

brnusaci(z)seznam.cz


V další příhodách malého králíčka a jeho kamarádů se dozvíte, proč je Zakouze začarovaná, že v lese žije plno skřítků nebo jak funguje lesní telefon.

Poradí si Toby i Birk s protivným tchořem Řehořem, rozzuřenými vosami nebo zlou zmijí Saskií? Pomůže někdo sourozencům Lindě a Láďovi uklidnit jejich věčně ubrečeného malého brášku Leoška?

Přátelům ze Zapomenuté kouzelné země nezbývá než zapojit všechny síly i důvtip, aby osvobodili zakletého rytíře Adriána. Také musí najít jeho ztracenou nevěstu Aničku. Vše záleží jen na štěstí při hledání zlatého klíče. Jedině s ním otevřou zámek truhly.

Najdou v ní opravdu kroniku, která má objasnit tajemství dávného příběhu?


Bibliografie

*
Královna ze Železné hory
2018, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Královna a Zlatý rytíř
2019, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Králíček Toby a liška Pampe
2020, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Soumrak královen
2018, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Králíček Toby, pes Birk a lesní hrad
2019, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Naděje z Camargue
2020, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Králíček Toby, pes Birk a tajemná jeskyně
2020, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Pohádky
2022, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Chcete vydat knihu? Přijďte se poradit!