Případ rozeklaného tunelu

Autor:Jan Frána
ISBN:978-80-7666-120-2
Vazba:V8a
Náklad:550
Formát:130×200 mm
Barva:obálka
Počet stran:272
DPC:,– Kč
Rok vydání:2023

nebo, pokud nemáte nastaveného poštovního klienta a tlačítko vám nefunguje, zadat adresu ručně:

hafran4(z)seznam.cz


Další případ pro Hároše a celou partu, známou z předchozích detektivek.

Na slovenské Vrchovině zmizeli tři čeští trampové. Jejich kamarád požádá Hároše, který se tam právě s kamarády vydává na velký vandr, aby po nich pátral.

Parta tuhle výzvu přijímá a na Vrchovině se ocitá nejen uprostřed nádherné panenské přírody, ale i ve víru místních událostí a vztahů. Setkávají se s pověstmi o tajemných lesních bytostech, záhadnou Sudičkou, spatří zlopověstného Divokého muže, utkají se s bandou místního mafiána ovládajícího kraj.

Jak souvisí smrt mladé dívky a jejího bývalého přítele se zmizením těch tří?

Stojí za ním Divoký muž, místní mafie, dravá zvěř nebo je pravda jiná, překvapivější?

Kdo je ten dobrý a kdo je na straně zla?

Tohle všechno musí být objasněno, než tahle výprava skončí!


* * * * * *
Bibliografie
*
Případ pohřešovanýho háčka
2018, Nakladatelství KLIKA, Praha
*
Pavoučí případ
2019, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Případ na Zlaté horečce
2021, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Případ zmizelých kormidelníků
2022, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Divné údolí
2023, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Případ rozeklaného tunelu
2023, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Chcete vydat knihu? Přijďte se poradit!