Vynálezy

Autor:Jan Žák
ISBN:978-80-88088-05-9
Vazba:V2
Náklad:500 ks
Formát:160×230 mm
Barva:obálka + 8 stran
Počet stran:132
DPC:220,– Kč
Rok vydání:2015

nebo, pokud nemáte nastaveného poštovního klienta a tlačítko vám nefunguje, zadat adresu ručně:

zakovi.st(z)seznam.cz


Sbírka veršovaných přání k životním událostem jako jubilea a svatby, doplněných glosami, která vám dají nahlédnout do života slavných i méně známých lidí.

Kniha vás vezme také na výlet do zákulisí života tvůrců motoristické historie, především konstruktérů motocyklů ČZ, kteří se zasloužili o vstup „Zlaté éry českých motocyků“ do dějin motorizmu.

Co není napsáno, to jako by nebylo. Verše v této knížce, podtržené glosami, připomínají, že někdo žil, pracoval, a za svůj život vykonal něco pro svoji rodinu, pro přátele nebo pro celou společnost.


Víte, že některé druhy rakoviny jsou přenosné prostřednictvím virů? Nebo že v Čechách můžete na jednu rozhlednu vyjet autem? Varoval vás někdo, že při pití přímo z plechovky se můžete nakazit smrtelnou leptospirózou?

Podrobnosti se dozvíte ve čtvrté knížce Jana Žáka, který ukazuje, že člověk může za svůj život vytvořit něco pro celou společnost, a přitom zároveň přinést radost a uspokojení i sobě.

Jednou z možností jsou malé vynálezy, které postrčí vývoj kupředu alespoň o kousek. Vynález nemusí být zrovna světoborný, stačí malý nápad, který potěší.

Tato kníha osloví technicky založené jedince, kteří mají chuť něco vytvořit, a inspiruje vás, jak vést své děti od malička k přemýšlení a k tvůrčímu přístupu k problémům. Již dávno známé pohádky na dobrou noc doplní originálním vyprávěním o zatím nikde nepublikovaných „vynálezech“ malého klučiny.


openbook

Ukázky z knihy: 


logo-KL-symbol

Doporučení od Jana Žáka:

Můj šestý smysl mi vnukl nápad zadat vydání knížky „Život na lyžích“ nakladatelství KLIKA. Udělal jsem dobře: Způsob financování je oproti jiným nakladatelstvím výrazně levnější, spolupráce s panem Noskem je výborná a zajištění distribuce je pro normálního smrtelníka velkou pomocí. Pokud budu mít dost síly napsat ještě další knížku, obrátím se určitě na nakladatelství KLIKA a budu se těšit na velice solidní přístup pana Noska ke spolupráci.

Uložit


* * * * * * *
Bibliografie
*
Rekonstrukce chalupy
2014, Nakladatelství Grada, Praha
*
Život na lyžích
2015, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Recepty pro život
2016, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Vynálezy
2017, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Rýmy a glosy
2018, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha
*
Kontrasty
2019, pouze elektronicky
*
Skoro jako Casanova
2019, pouze elektronicky
*
Reflexe a realita
2020, pouze elektronicky
*
Otevři oči
2021, Nakladatelství Jiří Nosek – KLIKA, Praha

Uložit

Uložit

Tagy:
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Chcete vydat knihu? Přijďte se poradit!